Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Ruime appartementen

Heerlijke ruimte en toch zo dicht bij het centrum van een wereldstad. Wonen doe je hier!

Unieke locatie

Groen is in overvloed aanwezig, en toch zit je snel op de ringweg. Ook OV-stations zijn op steenworp afstand. Uitstekend bereikbaarheid in een geweldige buurt.

Kom kijken

Ervaar zelf hoe het is om als een koning of koningin te leven in de hoofdstad. Zie contact voor meer info.

Vorstelijk wonen met de stad aan je voeten.

Welkom bij Oranjekwartier

Amsterdam is een wereldstad, een stad die bruist. Een stad waar iedereen naar toe komt, om er een graantje van mee te pikken. Het culturele-, economische- en sociale aanbod is gigantisch, maar in sommige zaken bestaat ook schaarste. Met name aan rust en ruimte. Aan de A10, als buurman van het World Fashion Centre en toch dicht bij de stad, is een unieke woonomgeving gerealiseerd: Oranjekwartier. Koninklijke appartementengebouwen met in het midden een idyllische binnentuin.

VOOR DE HUIDIGE HUURMOGELIJKHEDEN RAADPLEEG DE MAKELAAR(S), (ZIE “CONTACT”).

Nieuws

 

Karmijn Kapitaal nieuwe huurder!

Sinds augustus 2012 heeft Karmijn Kapitaal zich op het Wilhelminaplein gevestigd. Daarmee is de laatst beschikbare ruimte nu in gebruik genomen. Karmijn Kapitaal is een investeringsfonds met een unieke focus. Middels het Karmijn Kapitaal Fonds verstrekken zij risicodragend vermogen (private equity) aan Nederlandse, niet-beursgenoteerde MKB-ondernemingen, die door een gemengd team van mannen en vrouwen worden geleid. In een trendy, modern ingericht kantoor hebben zij een unieke werkplek aan het Wilhelminaplein gevonden.

Tigra huurt bedrijfsruimte aan het Wilhelminaplein

Tigra gezondheidsmanagement huurt specifiek ingerichte ruimte aan het Wilhelminaplein. Voor haar revalidatie- en fitheidtrainingen heeft Tigra een op maat gecreëerde ruimte ingericht, waarbij op diverse wijzen op verschillende fitnessapparaten en in oefenruimtes getraind kan worden. Ook zijn er meerdere behandel- en spreekkamers. De ruimte heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Tigra Gezondheidsmanagement is dé perfecte partner voor een gezonde bedrijfsvoering en vitale inzetbaarheid.

Kinderdagverblijf Mops opent haar deuren

Goed nieuws voor de bewoners van Oranjekwartier is dat op de begane grond van Noordeinde zich een kinderdagverblijf heeft gevestigd. Het wordt voor (deeltijd) werkende partners op deze manier wel heel eenvoudig om hun kinderen in een veilige en moderne omgeving toe te vertrouwen aan deskundig geleide kinderopvang. Geen stress meer in de ochtend of de avond bij het ophalen maar eenvoudiger kan het niet, direct bij uw appartement! Neem contact op met Cindy Gallant op + 31 20 846 11 11 of kom langs op Wilhelminaplein 264-268.